0Item(s)

Nemate artikala u svojoj košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Isporuke i vrijeme isporuke

Poduzeće će u najkraćem mogućem roku dostaviti proizvode. Nešto od proizvoda imamo na zalihi a što je širok asortima proizvoda svega jednostavno nije moguće imati. Rokovi isporuke su navedeni na stranici svakog proizvoda i su konstruirani tako da je napisano minimalno vrijeme isporuke. Naprimer 2-5 tjedna- ovaj proizvod neće biti isporućen prije 2 tjedna i ne više od 5 tjedana. Trgovac u dogovorenom roku narućene proizvode pripremi, otpremi i obavijesti kupca telefonskim razgovorom da se dogovorimo o datumu i vrijeme isporuke. Papirnati račun će biti poslan zajedno s pošiljkom. 

Narućene proizvode dostavljamo do ulaznih vrata zgrade, kuće... ( ako se radi o dostavi na kat, dostavna služba nije dužna nositi proizvode na kat na kojem se kupac nalazi već do ulaza u zgradu). Prilaz ulazu mora biti slobodan inaće dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je istovor moguć.

Dostava naručenih proizvoda se naplačuje u skladu s težinom proizvoda samo na kontinentalnom dijelu Hrvatske:

do 20 kg - 75 kn

do 50 kg - 149 kn

do 100 kg - 225 kn

do 150 kg -  349 kn

do 250 kg - 449 kn

do 350 kg - 599 kn

* U slućaju naručivanja više proizvoda, se dostava računa na temelju cijelokupne narudžbe. Trošak dostave nikad neprelazi 599,00 kn.

* točan izračun cijene dostave je moguće provjeriti u prvom koraku narudžbe- u košarici.

Dostavu vršimo sa vlastitim prevozom ili dostavnom službom.