0Item(s)

Nemate artikala u svojoj košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sigurnost i zaštita podataka

Poduzeće DOM24 d.o.o., kao administrator na web stranici www.dom24.hr za svoj rad koristi kolačiće. Kolačići su male datoteke, koje se spremaju na računalo koristnika, koji su potrebni za pravilno funkcioniranje web stranice.

Sukladno sa "Zakonom o elektroničkim komunikacijam", kod prvog posjeta na web stranicu se na računalu spremaju samo kolačiće, koji su važni za rad stranice. Web stranica www.dom24.hr koristi samo kolačiće koji su nužni za sam rad web stranice.


Dom24 d.o.o. predano radi na zaštiti osobnih podtaka svojih koristnika. Dom 24 d.o.o. se obavezuje na trajnu zaštitu svih osobnih podataka koristnika. Upravitelj pohranjuje samo podatke, koje treba za isporuku robe, a to su:

- ime i prezime

- puna adresa i ime grada

- kontakt broj telefona i adresa e-pošta

- lozinka u šifriranom obliku (ako se registrirate)

- ostali podaci koje se upiše kad oddate narudžbu

Dom24 d.o.o sukladno zakonskim propisima vaših podataka neće prenijeti neovlaštenim osobama. Isključivo u svrh izvođenja dostave, vaša adresa i telefonski broj će se proslijediti  dostavnoj službi. Vaši podatci služe za realizaciju narudžbe, za isporuke i slanje obavijesti o novostima samo ako se naručite na njih.